Dit bolig team

Danmarks online køberrådgiver

At finde den helt perfekte bolig, kan være en tidskrævende og besværlig proces, hvor man som køber kan opleve, at føle sig utryg og usikker på hele processen. Sælgeren af din nye bolig har ejendomsmægleren som sin rådgiver, hvorfor det er helt naturligt og rigtig vigtigt, at du ligeledes får professionel juridisk rådgivning når du køber.

Du skal vælge os hvis du har brug for:

Køberrådgivning

tinglysning

Berigtigelser

Hos Dit bolig team overtager vi det fulde ansvar

og hjælper dig sikkert igennem alle boligkøbets faser, så du kan fokusere 100% på, at finde dit nye hjem og trygt kan overlade alt andet til os.
Vi er selvfølgelig medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og certificeret som køberrådgivere af Forbrugerrådet ”Tænk”.

Køb af fast ejendom er en af de største investeringer vi foretager os i livet, det er derfor vigtigt, at du er i trygge hænder – hele vejen! Vi sørger for, at rådgive dig ud fra dit udgangspunkt og dine ønsker til boligen. Du bliver taget med i alle beslutningerne og vi informerer dig igennem hele processen.

Du sikres samme køberrådgiver igennem hele processen og vi sidder klar til, at hjælpe dig præcis når du har brug for det. På den måde mener vi, at du får det bedste udgangspunkt inden du endeligt siger ja til din nye bolig.

Alle handler er individuelle! Når det er sagt, er der et typisk flow som de fleste bolighandler følger, så for at forberede dig bedst muligt på købets mange trin, har vi herunder skitseret de grundlæggende faser i et boligkøb:

 

  1. Inden du underskriver købsaftalen, er der specielt én ting du skal huske – følgende sætning i købsaftalen SKAL være indsat: ”Handlen er fra købers side betinget af, at købers rådgiver godkender handlen i sin helhed.” På denne måde sikrer du, at vi har muligheden for at komme med bemærkninger og forbehold i handlen, som vi gerne vil have afklaret, inden du siger endelig ja-tak til ejendommen.
  2. Når købsaftalen er underskrevet af begge parter, sørger vi for grundig og detaljeret gennemgang af købsaftalen og alle handlens dokumenter hvor vi sikrer, at disse omfatter alle relevante forhold for handlen.
  3. Du får herefter en rådgivningsrapport pr. mail, indeholdende alle observationer, der er foretaget af os ved gennemgangen af dokumenterne, således du er fuldt oplyst om alle relevante informationer om ejendommen. Sammen med rådgivningsrapporten, modtager du ligeledes et udkast til forbeholdsskrivelsen til ejendomsmægleren.
  4. Når du har haft mulighed for at gennemlæse både rådgivningsrapporten og forbeholdsskrivelsen, holder vi rådgivningsmøde med dig, enten online eller pr. telefon, hvor vi afklarer alle spørgsmål og forbehold, så vi kan udarbejde en endelig godkendelsesskrivelse til sælgers ejendomsmægler.
  5. Sælgers ejendomsmægler vil herefter sammen med sælger, fremsende svar på vores forbeholdsskrivelse. Når svaret er modtaget, vil vi igen tage kontakt til dig, således vi enten kan komme med gensvar eller endelig godkende handlen.
  6. Når handlen er endelig, er der stadig en masse nødvendigt papirarbejde der skal foretages. Vi vil til en hver tid anbefale dig, at vi står for hele berigtigelsen af handlen på dine vegne, eller alternativt at vi kontrollerer skøde, refusionsopgørelse og sikrer afslutning af handlen, såfremt det er aftalt, at sælgers ejendomsmægler skal sørge for berigtigelsen.
  7. Ved at lade os stå for den fulde rådgivning og ekspedition af handlen, sikres du, at arbejdet udføres professionelt og grundigt. Vi sørger for, at alle købsaftalens frister overholdes og sørger selvfølgelig ligeledes for, at holde snor i alle handles parter, således samarbejdet omkring afslutningen af handlen foretages effektivt.
  8. Hvis du på noget som helst tidspunkt har behov for rådgivning, kan du selvfølgelig blot kontakte os. Dette gælder både inden, under og efter boligkøbet. Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg hele vejen igennem handlen.

Vi tilbyder

Købsrådgivning

Vi vejleder dig i den rigtige vej

Salgsvejledning

Vi vejleder dig i den rigtige vej

Økonomisk rådgivning

Vi vejleder dig i den rigtige vej

Kontakt os i dag

Vi svarer inden 24 timer indenfor almindelig åbningstid – Mandag til fredag 8.00 – 17.00.  Ved kontakt udenfor alm. Åbningstid, må der forventes længere svartid.

Scroll til toppen